MAGNUM Heating Magnum SlimFit 12 mm

Cu o înălțime de instalare de la doar 12 mm MAGNUM SlimFit este unul dintre cele mai subțiri sisteme de acest gen. Potrivit pentru perete și pentru încălzire prin pardoseală. Cu înălțimea totală de doar 12 mm, acest sistem este ideal pentru proiectele de renovare.

Acest sistem este format covorașe din plastic (gresie), care sunt pur și simplu se prind împreună. 10 mm tub de încălzire prin pardoseală se dă clic pe saltea cu aceeași ușurință. Acest lucru este posibil de instalare pentru podea și perete. Sistemul SlimFit este special conceput pentru instalații cu un tub de 10 mm. Structura deschisă a plăcilor asigură o aderență perfectă a șapei la podea de bază ca pe perete. Acest sistem poate fi folosit și ca încălzire principală.

Dacă sistemul este utilizat ca încălzire – sistem / răcire decât covorașul susținut în peretele stuc și SlimFit MAGNUM acționează ca o consolidare.

Sistemul MAGNUM Slim Fit este proiectat pentru tubul MAGNUM 10 mm. Ea vine în lungime de 80 și de 240 de metri. Lungimea maximă a tubului este de 80 de metri.