Retineti:

  • Cablul de incalzire nu poate fi taiat, insa plasa pe care este montat poate fi taiata si modelata in asa fel incat sa se potriveasca perfect pe suprafata montata;
  • Pentru o cat mai buna eficienta, va recomandam sa instalati covorul pe o suprafata izolata sau pe placa de polistiren;
  • Este indicat un calcul de determinare a pierderilor de caldura pentru a stabili daca sistemul poate fi folosit ca sursa principala de incalzire.
  • Va recomandam sa consultati furnizorul de produse de incalzire in pardoseala inaintea lansarii unei comenzi.

Covoare incalzire pardoseala

Covorasele pentru incalzirea prin pardoseala sunt o forma avansata de incalzire si au fost concepute pentru a fi montate cu usurinta pe o pardoseala cu gresie. Componentele sistemului fiind foarte aproape de suprafata pardoselii permit incalzirea rapida. Este ideal in camere putin ocupate, cum ar fi camere de joaca sau de studiu, bai etc. Covorul de incalzire incalzeste podeaua in mod uniform la o temperatura prestabilita prin intermediul termostatului atasat sistemului. Acest lucru va permite controlul permanent al temperaturii din fiecare camera, dupa bunul plac.

Avantaje:

  • Incalzeste eficient intreaga suprafata a podelei
  • Instalare usoara si rapida
  • Incalzire principala sau de confort

 

Pachet covor incalzire in pardoseala C&F Technics, 1200W, termostat digital cu senzor de pardoseala inclus, 8 m²

Covorul de incalzire prin pardoseala C&F este un tip unic de covor de incaazire prin pardoseala. Sistemul a fost proiectat pentru a fi utilizat pe o pardoseala existenta podea, sau un etaj existent, finisat, astfel incat incalzirea prin pardoseala poate fi inca instalata. Presul este de aproximativ 4 mm grosime si poate fi inclus intr-un strat de adeziv, fara nici o demolare sau macinare. Rogojina se potriveste practic sub orice suprafata. Acest lucru reduce timpul de incalzire a podelei, ceea ce face acest sistem potrivit pentru camere care u sunt ocupate in permanenta inclusiv bai, birouri, camere de joaca etc. Termostatul avansat tine cont de timpul necesar de incalzire a unei suprafete, astfel incat podeaua este intotdeauna la suprafata potrivita cand doriti. Covorul de incalzire prin pardoseala este disponibil in 14 dimensiuni diferite.