PRODUSELE KLIMA INCALZIRE
CALITATE SI EFICIENTA

KLIMA INCALZIRE  are o astfel de încredere în calitatea produselor sale, încât oferă o garanție de ….. de ani pentru teava,  …..  de ani  in cazul covoraselor de incalzire sub gresie, cablurilor de incalzire in sapa TLBE si 10 ani in cazul covoraselor de incalzire sub parchet si a cablurilor de degivrare seria SHTL.

  • Produsele KLIMA INCALZIRE îndeplinesc toate cerințele de testare ale standardelor internaționale (IEC 60335 / IEC 60800 / IEEE515, IS1554 / 694 etc.) și sunt aprobate CE de SGS.
  • Cablurile și covorașele de încălzire prin pardoseală KLIMA INCALZIRE au o garantie de …… de ani , cu condiția să fie instalate de un electrician autorizat în conformitate cu reglementările de cablare IEE . Instalarea trebuie să fie în conformitate cu instrucțiunile de instalare ale producatorului  iar certificatul de garanție trebuie completat și înregistrat online la adresa…          ………………….în termen de 28 de zile de la finalizarea lucrărilor,.  Dacă nu vă înregistrați pentru garanția extinsă de …… de ani în termen de 28 de zile, atunci se va aplica garanția standard de …… ani. Atentie : Dacă tăiați sau deteriorați cablul de incalzire înainte de a instala pardoseala finită returnați covorul / cablul deteriorat către comerciantul dvs. si il inlocuiti cu unul nou.
  • Toate sistemele cu agent termic au o garantie de …… de ani pentru teava si 2 ani pentru restul materialelor ( termostat, distribuitor , pompa)

COS DE CUMPARATURI

close
APEL TELEFONIC CALCULATOR OFERTA
TRIMITE MESAJ
Buna, numele meu este Paul. Cum te pot ajuta?