C&F va ofera incalzire prin oglinda pentru o imagine clara atunci cand e vorba ras, de tuns si de make-up. Nu mai este nevoie sa stergeti oglinda cu un prosop pentru a va vedea dupa dus dupa functionarea robinetului de apa calda. C&F este conectat si simplu pornit prin comutatorul de lumini si elimina condensarea in cel mai scurt timp. In plus, previne aceste semne urate lasate de stergeri atunci cand se incearca eliminarea condensului. Se conecteaza direct la circuitul de iluminat in baie si evita pierderile inutile de energie. Oglinda C&F este un element de incalzire din folie autocolanta, care este aplicat direct pe partea din spate a oglinzii. Elementele sunt dublu izolate si, prin urmare, pot fi utilizate in spatii umede (bai). Capacitatea produce caldura intr-un timp rapid intre 5 si 8 minute. Intr-un interval scurt de timp, oglinda are o temperatura de aproximativ 40°C, care indeparteaza condensul. Temperatura maxima posibila pentru oglinda este limitata la aproximativ 50°C. Acest lucru face produsul absolut sigur la atingere. C&F este livrat standard cu urmatoarele: Folie de incalzire cu auto-adeziv pe spate ± 1 metru de cablu de conectare Instructiuni de instalare.

Folie dezaburire oglinzi

Folia autoadeziva pentru dezaburirea oglinzii este complet sigura si raspunsul simplu pentru oglinzile aburite. Aceste folii sunt dublu izolate si sunt create pentru a se folosi in bai. Fiind subtiri, de doar de 0.4 mm grosime, ele se instaleaza usor in orice baie prin dezlipirea straturlui autoadeziv de pe spate si lipind-o direct pe spatele oglinzii.

Capacitatea fiecarei folii pentru dezaburire este suficienta pentru a incalzi oglinda pana la 30 grade Celsius in 3 pana la 5 minute. Temperatura suprafetei oglinzii este limitata pana la 45 grade Celsius. Va recomandam ca firele sa fie conectate la sistemul de iluminare si atunci ea va fi aprinsa doar cand este necesar, pentru a economisi energia electrica.

 

Folie dezaburire oglinda

  • Folie dezaburire cu elemnent autoadeziv pe spate
  • 0.4mm grosime
  • 230/240 Volti
  • Aprobat FIMKO, Standard European CE

 

Kitul Folie Deazburire Oglinda, include;

  • Folie dezaburire cu elemnent autoadeziv pe spate